Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.

0

Camioneta pick-up cu cu telecomandă, scara 1:10, albastra

199,50 lei Save 30,00 lei
169,50 lei (TVA inclus)
  • Livrare prin curier rapid in 24 - 72 ore;
  • Cost transport: 12.5 lei (plata cu cardul), 15 lei (ramburs)
  • Transport GRATUIT la comenzi de minim 250 lei;
  • Garantie 24 luni (6 luni pentru acumulatori);
  • Posibilitate retur in 14 zile lucratoare;
  • Contact: 0786 482 566;
  • Program: luni - vineri: 08:00 - 16:00
Tip produs
Produs nou
Cod produs
5907625589635
Stoc limitat (1 buc.)

Mașină sport cu telecomandă Blue Pick Up

Mașină cu telecomandă, cu grafică colorată, sportivă. Modelul prezentat este realizat la scara 1:10, datorită căruia arată incredibil de real. O mașină cu stil de camionetă. Vehiculul de curse R / C controlat de la distanță va ajuta copilul să dezvolte abilități precum conducerea unei mașini de jucărie, precum și să consolideze concentrarea și să dezvolte abilități manuale, agilitate și viclenie.

Construcția simplificată și ușoară a jucăriei, precum și posibilitatea telecomenzii sunt doar câteva dintre avantajele produsului. Mașina este fabricată din PVC, care este rezistent la temperaturi scăzute, deformări, umflături și explozii. Roțile moi din cauciuc ale vehiculului garantează o aderență ridicată a mașinii la diferite suprafețe. Caracteristicile produsului permit o distracție deosebită combinată cu o concurență sănătoasă. De acum înainte, copilul nu trebuie să se joace singur - pilotul vă permite să manevrați mașina în toate direcțiile, deci poate fi o bază excelentă pentru a juca cursele de mașini cu prietenii și colegii.

Telecomanda atașată kitului de curse primește pe frecvența 2.4G, ceea ce reduce orice interferență în timpul jocului. Este echipat cu butoane responsabile pentru controlul față-spate și dreapta-stânga. Carcasa unei mașini sport este formată din multe autocolante grafice, care nu fac decât să crească nivelul reprezentării realiste a jucăriei.

Pentru a permite copilului să se distreze cu jocul, telecomanda ar trebui să fie echipată cu 2 baterii AA 1,5 V. Pentru a porni mașina, aveți nevoie de bateriile incluse în set.

Mașina este destinată copiilor cu vârsta peste 6 ani.

Dimensiunile elementelor setate:

- mașină: 43 cm x 18 cm x 15 cm,

Dimensiunea ambalajului:

-55 cm x 24 cm x 20 cm
Samochód Zdalnie Sterowany Auto RC PILOT 2.4 GHz Certyfikaty, opinie, atesty CE
Samochód Zdalnie Sterowany Auto RC PILOT 2.4 GHz Kolor dominujący wielokolorowy
Samochód Zdalnie Sterowany Auto RC PILOT 2.4 GHz Materiał Inny Plastik
Samochód Zdalnie Sterowany Auto RC PILOT 2.4 GHz